Tein tässä yks päivä vähän erilaista noutotreeniä. Tätä treeniä en suunnitellut sen kummemmin vaan treenin aikana sain tällaisen päähäni. Yleensä suunnittelen treenit tarkkaan, mutta joskus teen vain "lennosta" mitä mieleen pälkähtää, varsinkin silloin kun en opeta tarkkuutta vaan pelkkää hauskuutta.

Lyyli ei yleensä pysty tekemään kahta asiaa yhtäaikaa:) Nyt ajattelin kokeilla vähän toisenlaista noutoa. Aika hyvin se kapula pysyi suussa. Videolla ei näy mutta itse näen miten Lyylin silmissä on vain "nakinkuvat" ja keskittyminen vähän siellä sun täällä, mutta hyvin se kapula suussa pysyi vaikka teki samalla käännöksiä. Kun Lyyli pitää kapulaa peursasennossa niin silloin se aika usein tuppaa valumaan - Lyyli kun pitää miellään suuta auki jolloin kapula rullaa takahampaisiin. Kapula suussa maahanmeno olikin vallan mainio - ei pudonnut kapula ei:) Lisää taällaisia vähän toisenlaisia treenejä eikä vain liikkeenomaisesti. Kapulan pitoharjoituksia on aikoinaan tehty tosi paljon Lyylin kanssa, koska keskittyminen kapulan kiinnipitämisessä on ties missä "kun nakinkuat vain pyörii silmissä". Vaikka Lyyli on nopea ja ketterä niin tuo ahneus tuo vaikeuden pikkutarkkaan opettamiseen. Mikäli tätä tokoa tekisin enemmän, joutuisin Lyylille opettamaan keskittymistä eri variaatioin todella paljon.

Peppi puolestaan vanhana konkarina pitää tukevasti kapulaa suussa koko ajan, vaikka tekee seuruuta, käännöksiä ja kerran kaukojen istu-seiso-istu. Myös perusasennot tekee keskittyneesti. Mutta Peppi onkin meidän Peppi!:)

Videot löytyvät sekä Lyylin että Pepin videoista toko-osuudelta - Peppituo1 ja Lyylin video Tuo4.

http://tokoleo.1g.fi/#/kuvat/PEPPIVIDEOT/PEPPI+TOKO/

http://tokoleo.1g.fi/#/kuvat/LYYLI-Kuvat,+videot/LYYLI+-+VIDEOT/

Laitoin linkin mutten tiedä miten toimii. Välillä ärsyttää tämä tietokoneiden ihmemaailma, youtuubinkaan en halua laittaa.

Oikein hyvää syksyä kaikille.