HEI ME LENNETÄÄN

Enpä ole pitkään aikaan nähnyt Pepin riehaantuvan tuolla tavalla. Ja se kyllä painoi pitkin mäkeä oikein sielunsa kyllyydestä. Näytti koomiselta kun Peppi on kuitenkin aika jäykkä köntys, on kuin norsu posliinikaupassa:)

Vaikka siitepölykausi on ollut aivan hirveä, niin tipoilta ollaan säästytty - silmät pikkasen rähmii ja vähän punoittaa, viime yönä Peppi niitä tassulla vähän raapi. Päätään se on alkanut nyt uudestaan ravistaa ja vähän roikottaa - korvat töhnii taas. Mitään muuta muutosta ruokintaa ei ole tullut kuin öljy vaihdettu, mutta se näköjään riittää. Sen olo rauhoittui kaikin puolin tässä kevään aikana - toivotaan nyt ettei tule takapakkia. Tarkkana saan olla, mitä sille syötän.

LIIAN VIISAS..

Tuon ratkiriemukkaan leikkituokion jälkeen huomasin että se on tönkkö. Muutaman päivän sitä kattelin ja sitten eilen päätin sen hieroa. Omat kädet huusi apua, mutta ei voi mitään. Mulla on yläkerrassa portti, ettei ne kaahaile alakertaan - Lyylillä kun on tapana juosta satalasissa portaat alas jos ei ole siinä vieressä ite mukana. Peppi pötkötti lattialla ja sanoin "mennään hieroo sut". Pääsin Pepin portista ja se meni rauhallisesti alakertaan, kun jäin laittamaan porttia kiinni ettei Lyyli rymyä perässä. Alakerrassa on kaksi huonetta vierekkäin jossa olen Pepin kanssa toiminut, toisessa huoneessa tehdään hajuerottelua ja toisessa hierotaan - ja onhan siellä mummun huone ym. ja kaikissa ovet auki. Menin alakertaan ja katsoin mihin Peppi on mennyt - se oli mennyt hierontahuoneeseen ja hypännyt plintille ja odotti siellä! Kerroin tämän Jussille, joka tuli hetken päästä kotiin johon hän tokaisi "niinpä... sehän on Peppi":)

En voi sanoin kuvailla, miten arvokas Peppi on minulle. En voi myöskään sanoin kuvailla, mitä kaikkea se osaa ja ymmärtää. En voi myöskään voi sanoin kuvailla, miten paljon Peppi minulle merkitsee. En voi myöskään sanoin kertoa, mitä kaikkea olemme yhdessä kokeneet niin surua kuin iloakin. Olemmeko läheisriippuvaisia toisistamme - ehkä.  Ja tämä sama kaikki, myös Lyylistä - meidän ilopilleri.