PEPPI, BH-KOE HYVÄKSYTTY

Kävin viikko sitten Pepin kanssa extempore kokeessa. Meilasin illalla onko peruutuspaikkaa tullut ja aamulla tuli viesti, että yksi paikka vapaana illan kokeessa. Tunnin siinä mietin, että menenkö. Sitten ajattelin että jos en nyt mene niin en pääse tästä jännittämisestä ikinä eroon:)

Oltiin just tultu neljän päivän lomalta (koirat oli mukana) ja Pepillä oli koko lomareissun ajan korvat puhtaat (kun ei möyrinyt yhtään maassa Lyylin kanssa), joten niitäkään ei tarvinnut hoitaa eikä laittaa mitään aineita. Ehkä meille muutenkin sopii parhaiten tälläinen parin tunnin varoitusajalla systeemi. Vähän se painestui paikan päällä, kun pk-koirat meinas tulla autoistaan lasin läpi. Peppi kun aristelee rähjääviä koiria, se kun ei voi ymmärtää miksi pitää rähjätä - en kyllä ymmärrä minäkään. No mutta hyvin meni ja läpi meni!

Kun tultiin kotiin niin parin päivän päästä Peppi alko niiskuttaa, kuten ennen. Eli ulkona oleva siitepöly ja homeitiöt ovat se mikä niitä oireita antaa - Peppi kun piehtaroi Lyylin kanssa pihalla niin ei muuta tarvinnut. Ensimmäinen niiskutus tuli kun käytin sen tuossa hiekkatiellä pikalenkillä. Se nuuskutti yhtä kohtaa ruohikosta oikein kunnolla ja sen jälkeen se niiskutteli sitten sisällä. Maalla on mukavaa, mutta joskus se käy terveyden päälle:(

Olen nyt jättänyt jäljestämisenkin kokonaan pois. Teen vain joskus harvoin sen iloksi, mutta hajutunnisterataa voi tehdä huoletta, siinähän ei ole ulkoilman pöpöjä mukana. Täytyypi keksiä jotain uutta tekemistä sen kanssa, itsekin haluaisin opettaa sille taas jotain uutta Tai sitten alan verestämän vanhoja viestitreenejä.