Joudun pitämään treenitaukoa. Mutta sillä välin laitan nämä kuvat vertailuun, mitä tuloksia on tullut "pilkunviilauksella".

Joskus minulle on sanottu "olet natsi" kun viilaan tällä tavoin pilkkua (huom naksuttimella / nameilla) - mutta eipä ole minun koirat koskaan pakotteella opetettu, ei ole tarvinnut yhtään nykiä eikä pakkonoutoakaan tehdä - kyllä ne on opetettu iloisesti ja iloisesti ne myös tekevät. Jos opetat leoo kovalla otteella, niin et siitä silloin kaveria saa. Olen kyllä netissä nähnyt videoita ulkomailta kuinka leoo nykäistää kuin pk-sakemannia käännöksessä vasempaan, kyllähän se kääntyi ja peffa meni taaksepäin mutta pelosta korvat luimussa, iloisuus oli siitä kaukana. Toki tällä tavoin saadaan koiraan kiihkeyttä jota pk-puolella tarvitaan, mutta omat leot ovat kyllä sellaisia että jos nykäiset niin seuraavat puoli vuotta saan tehdä töitä että koira luottaa minuun.

Tilanne ennen pilkunviilausta...(kyllä, katsekontakti on aivan upea siitä ei ole kysymys)

IMG_8636-normal.jpg

... ja tilanne pilkunviilauksen jälkeen, aikamoinen ero, toivottavasti huomaatte - mikä.

_MG_8981-normal.jpg

Pienen operaation vuoksi, en voi nyt vähään aikaan treenata. Lyylin kannalta tämä tuli pahaan aikaan, päästiin juuri hyvään alkuun niin tulee paussi. Operaatio tuli aika yllättäen. Toivon totisesti itseni ja läheisteni takia, että pääsisin näistä kivuista eroon ja ettei myoskään entiset kivut enää koskaan palaa. Laitan rukouksen yläkertaan, sitä tarvitsen nyt.

Eilen Peppi joutui ihan oikeasti olemaan avustajakoira. Silmäni kostuivat kun kädestäni tippui tavaroita enkä pystynyt niitä nostamaan. Peppi oli vieressäni ja sanoin täydestä sydämestäni "Peppi hei, ihan oikeesti mä tarviin sua nyt". Ja Peppi oli vieressäni ja auttoi minua....

Sitä hyvää, jota olet aina toivonut,

sitä kaunista, jota olet aina halunnut,

sitä ihana, josta olet aina haveillut

toivon sinulle tapahtuvan.

- Marleena Ansio-

http://www.youtube.com/watch?v=nEAgknBI-C4

Antti Tuisku - RUKOUS